Ik ben OPGELEID om Bars™ sessies te geven, en doe dit werk met veel plezier. Zeker omdat ik zelf heb ervaren hoezeer het mijn leven POSITIEF heeft veranderd in meer doen van wat ik wil en minder doen van wat ik niet meer wil.

Access Bars™ creëert bewustzijn, en is voor iedereen die meer RUST, RUIMTE en ONTSPANNING wenst in het hoofd en in het lichaam. Naast de diepe ontspanning die een Bars™sessie geeft, biedt deze sessie ook dynamische verandering op alle vlakken van het leven.

EFFECTIEF op allerlei lichamelijke en geestelijke klachten, zoals:

  • Spanning
  • Vermoeidheid
  • Onrust
  • Slapeloosheid
  • Angst

Access Bars™ is een manier om een FRISSE WIND door je energiehuishouding te laten waaien en om zonder te praten gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten en gevoelens te veranderen.

Tijdens een Barssessie raak ik 32 energiepunten op het hoofd in verschillende samenstellingen licht aan. Elk energiepunt representeert een gebied in je leven, zoals: Controle, Verdriet, Creativiteit, Geld, Hoop & Dromen, Communicatie.

Access Bars™ is een KRACHITGE en SIMPELE tool en onderdeel van de vele tools binnen de Access Consciousness™. Tools die helpen alle soorten en maten van beperkingen op hoge snelheid te veranderen, en het stellen van vragen te gebruiken als kracht om te creëren.

Voor meer informatie, stuur een e-mail.
Check ook deze mooie video over Access Bars: Beyond Words
Of bezoek de officiële Access Bars website.

*