Ik ben Lindae, globetrotter met potlood, energie én koffie in de hand. Ik houd van de ZEE en de BERGEN, van surfen en snowboarden. Daarom TEKEN ik graag met waterverf in de kleuren wit, groen en diepblauw. Ook heb ik een voorliefde voor goud, geboomte en dartele dieren.

Daarentegen houd ik niet van hollen en haasten. Ik heb de onhebbelijke gewoonte om vol gesnoten zakdoekjes de hele dag door te blijven gebruiken, maar mijn ochtendYOGA geeft die bacteriën in mijn broekzak geen kans. Virussen verdrink ik door pap en soep te eten, dat wil zeggen: alles wat gepureerd is en/of door een rietje kan (ja, ook cocktails).

De basis van mijn vrijheidsdrang ligt in de wieg. Vroeger had ik te weinig ruimte; eerst was de box te klein, daarna het schoolplein, en tot slot het dorp. Door BUITEN de box te kijken, door hoppen, trotten, bewust zijn en tekenen kan ik me nu veel vrijer bewegen. Zeer zalig.

Naast tekenen houd ik mij graag bezig met mensen goed uit de verf te laten komen. Ik geef Access Bars™ sessies om een diepe ontspanning én meer bewustzijn te creëren. Ook dat is grenzeloos en oneindig interessant.

Momenteel ben ik gelukkig in Den Haag, en wil ik als tweede thuis graag een blokhut op de TOP van een berg aan zee, met zonnepanelen op het dak en rook uit de schoorsteen.
*